Stichting Dierenweiden Lelystad


Voor stichting Dierenweiden Lelystad heeft URonline de hosting en een website gerealiseerd. Stiching Dierenweiden Lelystad  is opgericht in 2012 met doel om de die twee  kinderboerderijen in Lelystad te behouden en daarmee een educatieve basis neer te zetten. Dit doen ze met veel vrijwilligers die met hart en ziel zich inzetten voor het welzijn van de dieren en al hun gasten

http://dierenweiden-lelystad.nl/

Dierenweiden Lelystad

Meer overOpdrachtgeverOpdracht

De Stichting Dierenweiden Lelystad is opgericht eind 2012. De Stichting heeft een bestuur dat wordt ondersteund door vrijwilligers waaronder twee vaste coördinatoren.
Het bestuur bestaat momenteel uit Pauline Kunst (secretaris) en Jan Blaauw (penningmeester). De post van voorzitter is momentel vacant.

Naast de coordinatoren zijn via Concern voor Werk door de gemeente twee personen bij de Stichting te werk gesteld. Zij zijn op werkdagen ‘s middags aanwezig op de dierenweiden.
Onze vrijwilligers voeren en verzorgen de dieren. Verder voeren zij het dagelijks onderhoud uit aan stallen en terreinen, houden toezicht en informeren onze bezoekers.

De Stichting is voortdurend op zoek naar vrijwilligers. Wij hebben mensen nodig die zich met een zekere regelmaat willen inzetten voor onze dieren (verzorging) en hun leefomgeving (onderhoud van opstallen e.d.).
Ook stagiaires zijn welkom. Wil je je een (deel van) je stage op een dierenweide doen neem dan via deze website contact met ons op. Wij zijn een erkend leerbedrijf. Je vindt ons op http://www.stagemarkt.nl/Zoeken

Stichting Dierenweiden Lelystad
Stichting Dierenweiden Lelystad heeft onze hulp gekregen om zowel online als offline meer bezoekers naar de kinderboerderijen te trekken en op deze manier dan ook meer inkomsten te generen

Hits: 75